Helal Yollu 21 bin tl nasıl bulunur? Bankalar fellik fellik ihtiyaç kredisi için arıyor. Faize bulaşmamak için ev alırken katılım bankasından üst limit 250 bin idi üstünü borçlanmıştım. Faizli bankaları 500 bin e kadar yapmışlardı. Allah'a şükür faizli bankaya bulaşmadım. Allah'a şükür ödedik 3bin dolar kaldı. Acil bir sıkışıklığım yok fakat 3bin dolar babama borcum var, eve birşeyler yaptıracağım borçluyken insan yapamıyor, dolarda düşükken ödemek istiyorum. Faizli kredi çekmeden ürün alıp yüzde 4 civarı fiyatını düşüp satıyorum diyorum aylık 4-5 bin tl taksitle kredi kartlarımı kullanarak birşeyler yapmaya çalıştım bana dlndırrıcı gibi yaklaşıyorlar zoruma gidiyor.

Yorum yaparken katılım bankası da faiz, ihtiyaç çek gitsin, altın al kartla sat, ben sana sanal pos ile karttan şu oranla çekim yapayım vs gibi şeyler yazılmamasını rica ediyorum.

Gerçekten helal Yollu bir yol arıyorum. Örneğin 10 bin tl için 400 tl kaybetmeyi göze alabilirim. Bazı firmalar 3 taksit bazısı 6 taksit yapıyor bazı arkadaşlar kredi ile kıyaslamış aylık 5-6bin tl taksitle geri ödeyeceğim kart borcumu

Bu arada 21bin tl kazanmak istemiyorum bunu 4-5 taksitle nasıl geri öderim bunu istiyorum