"Tufa" bu. Google sizden hiçbir şekilde ücret talep etmez veya aramaz.
*********** hocam aman İnanma Google haritalar ücretsiz bir şey Google bunun içim geçip para istemiyor bu tarz şeylere İnanma Google den arıyoruz diyorlar ise hiç uğraşma direk telefonu kapat geç
Haritalar'da onaylı adresiniz değil ise sizi arayan dolandırıcılar silebilir. O nedenle adresi tel,mail yada posta ile mutlaka doğrulatın.Aksi durumda üstüne de alabilirler silebilirlerde....
Hikaye google cloud'la haritalar ne alakaymış
aman hocam yok öyle bişey dikkate almayın malum kişiler
google ucret talebi icin aramaz mail atar dev uzerinden iletisime gecer baska bir sey yapar ama aramaz emin olmak istiyorsaniz ama mail inize bakin gelen giden var mi diye (google onayli olsun mail tabiki )
aynı şekil bir tanıdığımın başına geldiydi yeni do landırıcılık sistemi
parayı nereye göndermeniz gerekiyormuş seyit çağlı nın hesabına mı
yaratıcı **************
Yeni sistemleri demek ki direk hesaba istiyorlardı önceden, şimdi hizmet gibi satışını yapıyorlar demek ki boş kağıdın. Açık bulmuşlar belli.
dikkat edin hocam sizi silmesinler *********** bunlar
R10 'da harita pini 60₺ 'den alabilirsiniz

250₺ 'ye 5 tane harita konumu eklersiniz
@Milkovich; yardımcı olacaktır
Merhaba, kendilerini Google gibi tanıtıp tarafınıza sahte sözleşme gönderen kişilere itibar etmeyiniz. Ücreti yatırdıktan sonra kendileri telefonlara dahi dönmezler. Kısacası *********** tufanı.
Gerçekten çok teşekkür ederim hepinize, hemen yardıma koştunuz. Tabii ki inanmamıştım, kendim de seo hizmeti veren biri olarak böyle bir şey yaşamadığım için ve kullandığımız haritanın önemli bir getirisi olduğu için böyle telaşlandım, daha sonra o numarayı arayınca tabii ki ulaşılamadı. Bu konuyu silmeyeceğim, böyle bir durumla karşılaşan olursa bunu okuyabilir. Kargo büyük ihtimalle gelecektir fakat tabii ki almayacağız. Kontrolleri de ben sistem üzerinden yaptım, haritadan da silemezler. Tekrardan teşekkür ediyorum