akdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında organik bir sosyal medya hesabı da işinizi görür, zaten belli bir süre sonra siteyi de takip etmeye başlarlar.Umarım başarılı olursunuz
Zaten bu şekilde bir düşüncem var. Bir sosyal medya hesabı büyütebilmek ve kitle oluşturmak. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Zekovic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğim gibi krediyi kesinlikle önermem. Yatırım, para varken yapılır. Borçlanarak yatırım yapmak çok risklidir.
Hocam düşünceniz doğru fakat bu yatırım işini sonradan ekledim planlarıma. Rafa kaldırırsam soğurum kesin biliyorum.

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi çekip büyütmek mantıklı değil. Mantıklı olan sizin 1 ay seo nedir nasıl yapılır site nasıl hitlendirilir gibi makaleleri okuyup deneyerek yapabilirsiniz. Bence yazık olur o paralara şu anda. Ama illa hitlendirmek için reklama harcayın paranızı.
Bir blog sitesi olsa dediğiniz maddeleri yapabilecek kadar tecrübem ve bilgim var fakat benim anlık olarak bir kitleye hitap etmem gerekiyor. Yani sosyal medya grupları vs. Buradaki büyük gruplarda kendımı tanıttım(xiaomi tr vs) ve iyi kampanya fırsat olduğu zaman 500lere kadar çıkıyoruz ama her gün böyle olmuyor. Yani benim her gün bu şekilde böyle bir dönüş almam gerekir ki bende kazanmaya başlayabileyim.

Varsa farklı fikriniz araştırıp üzerinde düşünerek ilerleyebilirim.