Merhabalar,arkadaşımla beraber Pinterest'ta işimizi kolaylaştıracak bir program yazıyoruz,program masaüstü ve chrome alt yapısıyla çalışacak,sizin yerinize Pinterest hesabınıza girerek zaman ayarlı biçimde paylaşım,takip,unfollow gibi işlemleri yapacak. Chrome tabanlı ve zaman ayarlı çalıştığından da gerçek kullanıcı izlenimi verip ban riskinizi en aza indiriyor. Şuan için şu özellikleri eklemeye çalışıyoruz:
- Dilediğiniz anahtar kelimelerde Google,Bing gibi kaynakları kullanarak otomatik olarak resim indirme,
- WP tabanlı sitelerinize bu resimleri post olarak yazıyla birlikte yükleme
- Postlarınızı ve resimleri otomatik biçimde Pinterestta paylaşma,
- Kullanıcı ve panoları takip/unfollow,
- Rakip hesapların analizi(paylaşım aralıkları,başlık ve açıklamada anahtar kelimeler,paylaşım sayıları,pano isimleri vs)
- Güncel anahtar kelime listesi sunma
Eklememizi istediğiniz özellikler veya başka bir konuda önerileriniz varsa mutlaka duymak istiyoruz. Program Pinterest işiyle uğraşan ben de dahil herkese çok büyük zaman ve emek tasarrufu sağlaması amacıyla yazılıyor. Arayüzü de gayet sade ve kolay olacak. Sizin de görüşlerinizle daha kaliteli bir ürün ortaya çıkar diye düşünüyoruz
hiç ip ye proxysiye şöyle yapmaya böyle yapmaya çalıştırmayın botu detaya girmeyin. açalım bilgisayarımızı girelim pinterest hesabımıza. o da girsin bizle birlikte. çok hızlı şekilde benim pinterest hesabıma 30 dakika arayla 10 günlük pini zamnlasın. yani 30 40 dakikada sitemapdan falan tüm resimleri konu linkleriyle birlikte açıklamaları da alarak manuel pin atar gibi atsın ama yayınlamasın zamanlasın. günde 48 pinden 10 günük 480 pini 20 dakikada attırabilirsen dehşetül vahşet olur

sonra kapatırız programı restleriz modemi geçeriz ikinci hesaba

tokenmiş sesionmuş insan gibi davranıyormuş cartmış curtmuş hiç gerek kalmaz.
yani şuan pinteresti aç manuel pin at 5 tane. bunu yapmak ne kadar zor gör anla bunu otomasyona dökecek program yap. basit sadece sadece pin atsın manuel benim yerime değil benle birlikte aynı pc den.