Androix nickli bir eleman 2-3 ay gibi bir sürede post ve itrader kasa kasa forumda popüler hale geliyor hatta o kadar popüler oluyor ki, forumda ihtiyaç sahibi kişileri tespit edip onlara yardım toplamak adına moderatör onayı bile alabiliyor. Sonrası malum parası alınıp yapılmayan onlarca iş ve yardım adı altında toplanıp nereye gittiği bilinemeyen paralar ve kişi süresiz banlaniyor. Aradan 2-3 ay geçiyor ve kişi yine bir yalanla geri dönüp mağduriyetleri gidereceğini söyleyerek banini açtırıyor. Hatta kendisinin kalifiye *********** olduğuna dair uyarı yaptığım mesajları alıntılayip benim hakkımda şikayet konusu bile açabiliyor. Bu uyarılara rağmen banı açılan bu kişi foruma dönüyor ve 2-3 mağduriyet giderip tekrar özüne dönüyor ve artık kimseyi carpamayacagini anlayıp küfür ve hakaretler ederek ardında bir sürü mağduriyet ile tekrar süresiz banlaniyor. Yarın bir gün tekrar aramızda görürmüyüz bilmiyorum ama bir kişi *********** ise ************** bunun istisnası olmaz mağduriyet gidermek ban açılmasına dayanak olmamalı, önümüzdeki bariz örnek bunun en somut kanıtı. Mağduriyet giderecek kişi foruma iletişim bilgisi iletir ve o bilgi ile bir konu açılıp mağdur kişilerin iletişime geçmesi istenir ve kişinin banı asla açılmaz. Forum için en doğrusu olacağı kanaatindeyim @Coskun;