fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence sen o ustaya arabayı götürme görmeden nasıl boruda kaçak var diyor? Saçmalık
kaldı ki her boru tampon içinde değil ki dolum yapılan vanadan belki kaçırdı veya tam şekilde gaz basılmadı zamanında yada sigortası attı termik arıza yaptı.

git tanımadığın klimacıya baktır
Hocam gittik araçla birlikte bir makinaya birşey taktı ondan sonra büyük ihtimal hortumda delik var dedi ama yinede tabi söküp tek tek kontrol edicez dedi

mavikont adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, bana kalırsa aracınızı sanayide bırakmayın. Kaputun üzerine asitli sıvı döküp gidip sahibinin haberi olmadan boyatıp getirenleri gördüm. Müsait bi zamanınız olursa kendiniz götürüp aracınızın başında durun. Tamponu sökerken bile klipslerini felan zorlayıp koparırlar. Bir kez lpg borularını değiştirtmek için bıraktım, çağırdılar hemen gel diye gittim baktım motorun su devirdaim komple ahtapot hortumunu patlatmışlar 700tl ekstra masraf açtılar başıma ve bahane olarak da parçanın çürük olduğunu söylediler 😂 parçayı da verdiler elime üzerinden kamyonla geç kırılmaz o sertlikte ama gel gör ki üzerine almadı suçu, kefen paran olsun dedim bıraktım çünkü ya elinde kalır yada davalık olursun. Bende o gün bugündür aracın başından ayrılmıyorum. Dediğiniz gibi araç piyasası uçmuş durumda hiç riske atmayın.
Valla doğru hocam başından hiç ayrılma taraftarı değilimde kopartacıda biz söktürücez gözümle görücem en azından diyorum bu şehirde tek seçeneğim bu adam başka yere gitsem sanayi bakımından bu bölge çok yoğun yani her önüne gelen usta burada 😂 diğer ilçelerdekilere güvenim 0 bakalım ne olucak bende bilmiyorum en azından kaportacı tamponu sökünce arka koltuğa koyayım sarıp diyorum 😂