Yanlış anlamayın da bende bayağı sektörel kelime sandım hocam. Bu kelimeleri aratıyorum evet ilk sıradasınız öncelikle tebrikler ama aynı kelimeleri aratıp son 1 yıla bakıyorum bir tane bile yeni konu yok zaten.
Teşekkürler. Kelimelerin sektörel olup olmamasını neye göre değerlendiriyoruz o da önemli. Bu pazarda çok güzel paralar dönüyor. Öncelikle bunu söylemiş olayım. Artı şöyle de bir durum var; ben amatörüm. Fakat profesyonel seoculara ayda binlerce lira harcayıp bizi geçemeyen rakiplerimizi şahsen tanıyorum. Bir de böyle bir durum var
Şimdi meseleyi özetleyelim..
Ben doğru bir şey yaptığımı savunmuyorum. Ben sadece algoritmayı anlamaya çalışıyorum. Sonuç olarak bir makaleyle sadece İstanbul'da değil, zor sektörlerde bile tüm Türkiye'de ilk sayfada geldiğimi biliyorum. Konuyu açma sebebim burada benden çok daha bilgili kişilerin fikrini almaktı. Yani normalde zaten özgünlükten ödün vermeyen bir insanım. Sadece algoritmayı anlamaya çalışıyorum ve ustaların fikrini merak ediyorum. Bilgi alışverişimiz olsun, beyin jimnastiği yapalım. Sonuçta bir çoğumuz Google'ı anladığımız kadar para kazanıyoruz