PayPal hesabı çok mu değerli bilmediğim için soruyorum. İsteyen herkes açamıyor mu
Paypal hesabı yazılım şirketlerinin bir çoğu paypal sistemi ile ödeme kabul ediyor. Yazılım işleri gerekliyse paypal hesabı açabilirsiniz. Ayrıca ödeme yöntemi olarak da sağlamlık olarak da bankalardan daha güvenli ve sağlam bir yöntemdir. Mesela bundan 3 yıl önce XenForo forum yazılımı lisansı almak istedim. XenForo şirketine paypal hesabım olmadığı için kredi kartı ile ödeme yöntemini hesabımda açmasını istedim. Allahtan kabul ettiler de açtılar. Ama bazı XenForo ekklentileri önemli eklentiler sadece paypal satışı ile alabilirsiniz. Paypal bu tarz işlerde işe yarar. Ya da yazılım geliştirirsiniz. Yurt dışından da alıcısı olursa ki böylesi çalışan arkadaşlarım da var. Paypal ile ödeme daha kolay ve daha güvenli olduğu için yurt dışı birçok kişi paypal ile alışveriş yapıyor. Türkiye de paypal olmadığı için ödeme olduğu zaman hesabınıza banka hesabına geçiremiyorsunuz. Çünkü sistem türk bankalarını tanımıyor.