Merhaba hocam,

Öncelikle bende aynı düşüncede olduğumu hatırlıyorum. Bilişim hocam da bu şekilde seo yapıyordu kendisi de burada. Ama desteklemiyorum bu yapılan işlemi. (Pek fazla bilgim yok kabul) Bilgimin olduğu gibi aktarmak istiyorum size de ya da foruma.

Şöyle ki google'ın istediği bizden kullanıcının arama sonuçları sizin sitenizde/makaleninizde belirtilmiş mi? Kullanıcının aradığı şey sizin sitenizde midir? Google'ın buna baktığını son güncellemeler sonrasında sık sık duydum. Bende bu kafadan ilerliyorum kendi web sitemde kullanıcı deneyimini yükseltmek için adımlar atıyorum. Örneğin; Tema değişikliği, google ads ile kelimeleri araştırıyorum, konu başlıklarına özen gösterip kullanıcının istediği başlıklarla makalemi yazıyorum.

Sizin sorunuza cevabım ise şöyle ki google'ı 3-4 ay bu şekilde kandırabiliriz. Ama google sahte içeriğin farkına vardığı zaman müşteriniz veyahut arkadaşınız bu sefer size 1 hafta önce 1. sıradaydı şimdi ise 5. sayfada gibi söylemlerde bulunabilir. Sahte içeriği desteklemiyorum.

Yanlış bilgim varsa söyleyiniz. Teşekkürler.