Az önce gördüm tekrardan hüzünlendim bilenler vardır r10 da jenerik k.adları satıyorum şuan da da berkin teklif usulü satışta 2019 şubat ayında bir k.adımı yeni açtığım hesaba geçirecektim 5 harfli direkt kişi adı bilindik bir isim. alınmasın diye ortağım sabahın 5 inde yapacaktı username transferini sabah 5 te yaptı ve sizce ne oldu .
o zamanlar user açıcılar vardı paneller için mesela berkin ismini deniyo o isim boşsa alıyo yoksa berkin486545648 şeklinde yapıyo yaklaşık 5 saniyede usernamemiz gitti sonratek çare botu izlemek oldu bot 3 saatte 1 gönderi paylaştı takip hilesi yapanları takip etti bio ekledi profil ekledi sağlam yapmış kim yaptıysa helal olsun sonradan gidip şöyle bi zekilik yaptık botun takip ettiklerine yazdık işte hangi panelden takipçi hilesi attın vs 5 farklı panel bulduk sahiplerine yazdık ne oldu hatırlamıyom ama alamadık usernameyi hem sonradan kapandı hesap az önce baktım hesap açılmış yorumlarına usernameyi salar mısın vs yazmıişlar bir arkadaş demiş ki fb destekle alınır zengin bi arkadaşta dostum alabiliyosan al sonra iban gönder yazmış karamsallaştım gece gece
Not: k.adı değişim maili geldi ama çalışmadı o zaman