creativer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu gereksiz yere uzatmak istemiyorum.
1-EGO
Yazdığımın neresinden egolu bir insan olduğumu düşündüğünüzü merak ediyorum. Sadece toplumda emir verilerek gereksiz hiyerarşı ortamı yaratılmasından hoşlanmıyorum ki zaten görgü kurallarını bildiğinizi varsayıyorum.
2-Tapduk Emre
Buna fazla bir şey söylemek istemiyorum. Resmini ekliyorum aşağıya zira araştırmadan yazmışsınız her şeyi biliyorum sanıyorsunuz galiba.
https://prnt.sc/sof77e
Hocam mahlasını köyünden almıştır bir kere hayatını okuma zahmetine girseydiniz keşke. Koca bir forumda açılan bir konu üzerinden kendinizi aşağılanmış hissederek koşmazdınız en azından ve biraz bilgi edinirdiniz. Egonuzun nedenini bu açıklar sanırım. Bir çok hitap da TAPTIK TAPDIK şeklinde söylendiği uzun yıllardır bilinir özellikle aksaray çevresinde daha fazladır. Salgın geçtiğinde tavsiye ederim bir gidin görün oraları. Mürşidi bizatihi kendisine TAPTUK EMRE demesi üzerine ki yanlış hatırlamıyorsam bir konu geçiyor ve o konudan dolayı 2-3 kere bu mahlasla beraber ismini tekrarlıyor. Hala google manşetlerinin resmini atmayın Allah aşkına neyi okuyup araştırıyorsunuz? Konu başlığından aşağılık kompleksine giriyorsunuz.

Kesinlikle daha fazla bir şey söylemeyin mümkünse söylemeyin. Cahilliği savunmayın ya bu kadar olmayın...