enderali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi ben hiç bir zaman üslubumu bozmadım rencide etmemek için isminizi de belirtmedim. Geldiniz konunun ortasına oturdunuz.
  • 300 Kelime için fiyat istediniz 300 kelime için 2₺ fiyat verdim ki konuda da öyleydi.
  • 300 Kelime üstü için 1.75 fiyatlandırmam var. 301 Kelime istesem 1.75 mi diyeceksiniz diye sitem ettiniz haklısınız yanlış anlaşılabilir diyerek konuya 500 kelime üstü diye belirttim.
  • Teklif etmek suç değil ama forumda açıkça kuralı çiğnediniz
  • Geldiniz isminizi bile söylemediğim halde bana herkese açık bir şekilde hakaret ettiniz
Başka da bir şey söylemek istemiyorum.

1. si beni rencide etmek için elinizde bir şey olmalı dimi, (mesela şu anda düştüğünüz durum gibi )
2. si fiyatlandırmanızı teklif aldıktan sonra değiştirdiniz (alın size bir daha rencide edilme konusu)
3. sü teklif vermek suç değil forum kurallarında teklif vermek yasaktır diye bir şey yok, siz 1.5 tl altına satamazsınız veya ben sizde yeniden yazdırmak istersem 1.5 tl altına yazdıramam demektir o (Makale yazarı olarak okumayı anlama becerinizi geliştirmenizi öneririm)
4. Olayı dramatize ederek kendinizin reklamını yapmaya çalıştınız ama olmadı sanırım

esrefyasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teklifte iş değişir, konu sahibi de adamakıllı anlataymış daha iyi anlarmışız. Benim dediğim kafamdaki profile 😌
Konu sahibi işine geldiği gibi anlatır hocam