Soundblast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi forumlar dilerim herkese.

Forumda surekli cekilis vs denk geliyorum. Denk geldiklerimin hemen hemen hepsine şansizligimi kirmak ve boyle aktiviteleri desteklemek adina katilimda bulunuyorum. lakin nedense hic bana cikmiyor . Yanlis anlasilma olmasin. Adaletsiz veya hileli oldugundan dolayi deil kesinlikle.Tamamen benimle ve sansizlikla alakali oldugunu dusunuyorum. Peki sizde durum nedir?

doğruyu söyleyim 1 kere çıktı onda da sosyalmedyacini.com un sahibi oldum allah bereket versin daha ne çıkacak

Bana çıkan en büyük çekiliş R10 zaten
R10 sayesinde dünyanın borcunu kapadım, kurumsal işimi kurma şansım oldu... Çok iyi arkadaşlarla tanıştım hatta 2 tanesiyle ortak projeler yapıyorum Rabbime hamdolsun

Soundblast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi forumlar dilerim herkese.

Forumda surekli cekilis vs denk geliyorum. Denk geldiklerimin hemen hemen hepsine şansizligimi kirmak ve boyle aktiviteleri desteklemek adina katilimda bulunuyorum. lakin nedense hic bana cikmiyor . Yanlis anlasilma olmasin. Adaletsiz veya hileli oldugundan dolayi deil kesinlikle.Tamamen benimle ve sansizlikla alakali oldugunu dusunuyorum. Peki sizde durum nedir?
ama istersen Backlink paketimden hediye verebilirim çekilişe say