meslektaşım diye söylemiyorum, bu adam herşeyden önce saygılı kesinlikle kodunun da yaptığı işin de arkasında. burada geri dönüşleri ile ilgili bazı eleştiriler var geç dönüyor vs diye.. ne bekliyorsunuz acaba? adam çok uyguna sürekli gelişen bir sistem yapıyor, her çalışan sistemden geri dönüş alıyor...
helal olsun, türkiye'nin böyle adamlara ihtiyacı var.
sistem ile ilgili ufak tefek soruları merakları olanlar bana mesaj atabilir bir nebze olsun adamın yükünü de almış olurum.
tekrar teşekkürler.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Geç dönme durumu sadece 3. ve 4. dereceden önemlilik içeren öneri - tavsiye ve hype sözlük dışı sorunlaradır. Gerçekten hype sözlük sistemi ile ilgili sıkıntı yaşayan- yaşadığını düşünen herkese en geç 1 saat içinde cevap verdim her zaman.
Herkes için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Değerli yorumunuz için tekrar teşekkür ederim.
Hocam pm attım ama geri dönüş yapmadınız
Selamlar, whatsapp üzerinden konuştuk sanıyorum hocam.
@flyingatm;hocam, güncelleme ne zaman alırız, iyi bayramlar.
Selamlar, güncellemelerin otomatik sağlanması durumunu 5.X+ sürümü ile kaldırdım. güncellemeyi almak için tarafıma whatsapp üzerinden yazınız.
Bu gün benim için yoğun bir gün. Bağlı olduğum iş kolunda 2 iş teslimim var. Bu sebeple, bugün ki destek yavaşlığı için özür diliyorum.
Herkese iyi günler dilerim. Unutmayın ki; hype sözlük R10'un ve yakında themeforest'ın en büyük wordpress projesidir. Wordpress'in sınırlarını zorlayan, çoğu zaman da genişleten bir sistemdir. Wordpress blog'lar için yahu! Ön yargısını hep beraber kırdık, gerçekten yüksek hitli siteler tarafından tam gaz kullanılan güvenli, performanslı ve tam fonksiyonel bir sistem yaratmayı başardık.
Yolun başında bana "hocam ödemeyi senelik yap, yoksa hevesin kırılır bırakırsın!" diyenler de çok oldu. 8 ay geçti, sistem tam gaz güncellenmeye devam ediyor. Hype sözlük bir heves değil; sınır zorlama projesidir. Ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; henüz wordpress'in sınırlarının yarısına bile gelemedik. Wordpress bize harika imkan sunmaya devam edecek bu yolda.
Yeni güncelleme yolda. En geç 10 gün içerisinde ukde, debe, medya, taslağa kaydetme ve yeni mesajlaşma sistemi entegre edilecek.
Sanıyorum bu süreçten sonra da ekşi sözlük'den farkı olmayan bir yapı olacak. 8 ayda çok yol katettik.
Son güncelleme ile de test edildi ki; hem client hem de server side yük %50-70 oranında hafifledi. Hype Sözlük performans bakımından bir wordpress teması olsa dahi; bağımsız çok düzgün kodlanmış bir script kadar hızlı, hatta daha hızlı ve hafiftir.
En iyi destek, desteğe hiç ihtiyaç kalmamasıdır. cümlesi benim iş ahlakımdır. Destek her daim elbette sunulur. Ancak hatasız, bug'sız projeler yaratılırsa destek talepleri de olduğunca minimal olur. Bu sebeple; bug bildirimleriniz benim için her zaman çok değerli.
Tüm müşterilerime her daim geri dönüş, bildiri ve önerilerini kesmediği için teşekkür eder;
Herkesin bayramını geç de olsa kutlarım.