eskoctr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin banlanma oranınız nedir adjo ile?
david67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uzun iş mi.amerikalılar hiç affetmiyor.
Eness0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsterse 100 yere yönlendirsin link . Pinterest'in kendi mobil tarayıcısında sabit footer kısmı var ,Hitin %+75 ide mobilden geliyor .
Nereye yönlenirse yönlensin orası sabit . İstedikleri vakit pini şikayet edebilirler .

İsteyen istediği reklam şirketini kullanabilir bunda sıkıntı yok. Benim gerekse imzamda yer alan Adjo için açtığım konuda , gerekse Adjonun kendi açmış olduğu konusunda mesajlarım mevcut. Profilimden forum mesajlarıma bakabilirsiniz.

900+ sitede bugün 1 adet kapanmış pinterest hesabım oldu. Dün ise 4. Bu kadar rakam normal. Shadow bugün yok. Dün de yok. Önceki gün ise 2 shadow çıktı. Her gün bilgisayara ilk oturduğumda ettiğim kontroller bunlar.

Gerek Adjo ana konusunda, gerekse benim imzamda yer alan konumda yukarıda yazdığım üzere mesajlarım mevcut. Adsensenin %60 ını garanti veriyor bu sistem. Ve ekranda gördüğünüz para Pazartesi günü cebinizde. Adsense gibi kısıtlama, ban, paraya çökme gibi durumlar çok şükür ki yok.

Adsenseyi söyledim, adsterraya gelince komik CPM lerini anlatmaya gerek yok zaten.

Dileyen dilediği reklam firmasını kullanabilir.