sanalyus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende merak etmişimdir. Reynmen seviyesine gelmese de buna yakın bir seviye içinde en az ne kadar gerekir?
musakaragoz11 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence yeteneği varsa 20-30 bine olabilir
Tabi başlangıç için
Pikselizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamen içeriğinin kalitesine bağlı bu hocam.
ysnozverdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
içeriğin kaliteliyse fazla şeye gerek yok
aykutavsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle ekipman gerekli.
Sıfırdan başladığını varsayıyorum.

7.500 TL Bilgisayar - 3.000 TL Kamera
+ 2.000 TL Oda dekoru.

Bunlara ek olarak 2.500 TL tanıtım yazısı gideri.
+2.000 TL Sosyal medya hesaplarının düzenlenmesi.

Ortalama +5-10.000 Arası reklam bütçesi ( İşi biliyorsa )
Scifi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genelde bu tür kişiler anlık olarak çıkıp füze gibi çakılıyorlar. Sonra da psikolojik sorun yaşayıp insanlardan uzak yaşıyorlar. Hatta bazıları daha vahim olarak rezil bir şekilde kapatıyorlar bu defteri. Aklınızda böyle bir şey varsa bence yapmayın.
Boby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz büyüdükten sonra yardım yapıyorsun.
Sonra sayfalar görürse paylaşır vs. Fenomen olursun.

Bkz. Czn Burak
kocaelispor133 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fikirlerimi paylaşabileceğim 10.000 kişilik bir Youtube kanalım olsa daha bir şey istemem
bilgehan44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fenomen diye atfettiğiniz kişiler ve benzerlerinin hitap ettiği sınıfın seviyesi belli. haliyle içeriğin kaliteli olmasına gerek yok, çöp seviye içerik bile götürür biyerlere
doğru zamanda doğru kişilere sataşın, gerisi kendiliğinden gelir..
SemihGULSOY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşimden gücümden vakit ayırıp bu sorunuzu ortalama bir şekilde yanıtlayacağım bu arada yaptığım hesaplamalardaki hizmetler alındığında fenomen olabilirmisiniz bilmiyorum ama o kişinin takipçisine ulaşırsınız.

Reynmen adlı kişinin 7 milyon instagram takipçisi var bu hesaplamayla 1k takipçinin ortalama 15tl olduğunu varsayarsak,

1 milyon takipçi 15.000TL eder
buna oranla 7 milyon takipçinin fiyatı 105.000TL eder.
Youtube için konuşacak olursak şuanda güzel bir youtube abone servisinin ortalama fiyatı 100TL'dir

Reynmen adlı kişinin youtube hesabında 6 milyon abonesi bulunmaktadır.

1 Milyon abone 100.000 TL' den 6 milyon abone 600.000TL eder.

600.000 + 105.000 = 705.000 TL eder bu süreçte sponsorlu reklam vermeniz gerekmektedir iyi bir hesaba sahip olmanız için çekiliş, sponsorlu gibi ek giderlerinde 50.000 TL olacağını varsayarsak.

705.000 + 50.000 = 755.000 TL eder.

İyi forumlar )))
umarım etiketlememden rahatsız olacak arkadaşlar yoktur
enson Semih arkadaşın yaptığı hesap galiba en doğruya yakın hesap olabilir matematiksel olarak pek
1 milyon tlye bir kişi o seviyeye gelebiliyorsa Bu arkadaşlar milyonu bir kaç ayda kazanmıyorlar mi ? Bu doğrultuda bir kişiye 1 milyon TL harcamaK en doğru yatırım olmaz mI?