Tekrardan selam arkadaşlar,

42 TL'ye 4 kişilik bir Netflix hesabı almıştım ve bugün buradan 15 TL'den 3 ortak aradığımı belirtmiştim. Kafamda kurduğum sistem 4x15'den aylık 60 TL alıp 42 tl'sini Netflix'e, 18 tl'sinide sokaktaki kedilere ve köpeklere mama parası yapmaktı. Hem insanlar 17 liraya 480p film izlemek yerine 15 liraya Ultra HD izleyeceklerdi hem de daha fazla mama alacaktım. Herneyse normalde sanal ortamlarda bu kadar açıklama vesayre yapma ihtiyacı duymam ama o konudan uyanıklık yapmaya çalışıyormuşum gibi bir çıkarım olduğu için kafama takıldı hehe.

Başlıktaki mevzumuza dönelim konuya ilk cevap yazan 8 kişiden 3'üne 1 aylık Netflix hesabı, 5'inede 6 aylık Sınırsız Hosting hesaplarını ücretsiz vereceğim.

Bunların dışında Facebook'ta Bilgisayar Yardım Topluluğu [BYT] adlı grubuma davetlisiniz, paylaşımlarınızda R10'dan geldiğinizi belirtirseniz bizzat yardımcı olmaya çalışırım.

EDİT:
Öncelikle @tugaydemirdelen; ve @xSwindLer; 'e, sıralarını ihtiyacı olan kişilere devrettikleri için teşekkür ediyorum.

@gokhanimre0; - Hosting (Ne istediğini belirtmediğin ve hala dönüş yapmadığın için Hosting verdim.)
@LuchadoR; - Netflix
@malatyalim44; - Netflix
@harosa; - Netflix
@tuny; - Hosting
@Huseyintugrul; - Hosting
@deltas; - Hosting
@UgurSeyma; - Hosting

Netflix kazanan arkadaşlara hemen giriş bilgilerini gönderiyorum, hosting kazanan arkadaşlar ise istedikleri zaman benden: 2 core cpu, 2 gb ram, sınırsız trafik, sınırsız disk, ssl ve geri kalan veritabanı, mysql gibi opsiyonlarınıda 200 olarak ayarladığım hesaplarını alabilirler. Herkese hayırlı geceler.