bluexpres adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
foreach ($_POST as $key => $value )
Tam emin değilim ama $_POST'lar multi dimensional sanırım. Değilse burada key post edilen değişkeni value de düzeyi verir. yani ;
$_POST['soru_id'] = 4 ise $key soru_id value 4 verir.
altta $value['soru_id'] kullanımınız yanlış. ondan illegal offset alıyorsunuz. Ama soru_id name'li birden fazla input'unuz varsa illegal almamanız lazım. Bence test etmek için print_r gibi fonksiyonlarla gelen değerlerinizi bir kontrol edin.

Ben net anlayamadım mevzuları. Belki ekran görüntüsü html dizilimi ya da varsa canlı link atarak daha net aktarabilirsiniz sorunu.
Araştırarak öğrenmeniz güzel bence iyi bi noktadasınız. sadece deneyime dayalı bazı algoritmik eksiklikler var gibi. Onları da pratik yaparak çözersiniz.
Merhaba tavsiyeleriniz ile epey yol katettim print_r ile de verileri çekebildiğimi görmekteyim

..vaue-->Array ( [0] => 1 [1] => 2 [2] => 3 [3] => 4 [4] => 5 [5] => 6 [6] => 7 [7] => 8 [8] => 9 [9] => 10 [10] => 11 [11] => 12 [12] => 13 [13] => 14 [14] => 15 [15] => 16 [16] => 23 [17] => 30 [18] => 43 [19] => 49 )
**key-->Cevap---
..vaue-->Array ( [0] => 1.soru cevabı [1] => 2.soru cevabı [2] => 3.soru cevabı [3] => boş [4] => boş [5] => boş [6] => boş [7] => boş [8] => boş [9] => cevap cevap cevap [10] => cevap cevap cevap [11] => cevap cevap cevap [12] => boş [13] => boş [14] => boş [15] => boş [16] => boşş [17] => boşl [18] => boş [19] => 49 nolu id sorusunun cevap textarea sı )

bu şekilde geliyor şimdi de array veri olmasa postları ayrı ayrı yakalayabilsem direk insert ile value degerlerini db ye kaydedicem lakin bu arraylar haricinde tabloya aynı anda işlemem gereken
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
her soru için
--------------------------|uye_adi | sicil_no | sehir | ilce | soru_id($key) | soru_cevabi($value) |
bu alanları her soru için |ahmet | 19098 | bursa | nilüfer | 1.soru | 1.cevap |
bu alanları her soru için |mehmet| 11097 | izmir | konak| 2.soru | 2.cevap |
bu alanları her soru için |hasan| 14087 | ankara | merkez| 3.soru | 3.cevap |
gibi ki daha fazla field var lakin örnek olsun ve daha iyi anlatabileyim diye yazdım


array verileri bu şekilde nasıl kaydedebilirim yine araştırmaya devam ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

iyi çalışmalar