Geçtiğimiz günlerde forum üzerinden bir arkadaşın açık arttırmaya koyduğu blog tarzı nic domaine sahip sitesini satın aldım. Sitenin satış konusunda belirtilen trafiği 150-200 civarıydı fakat ben aldığımda ilk gün ile aldıktan sonraki günler grafiği şu şekilde;
Siteyi adsense hesabı ile teslim aldım fakat hesapta bazı şeyler içime sinmediği için hesabı kapatıp kendi adsense hesabıma siteyi ekledim. Ekledikten ve onaya yolladıktan 2 gün sonra onay aldım.
Onay aldıktan sonra forum üzerinden bi kişiden reklam yerleşimi satın aldım, arkadaş işi teslim etti sağolsun fakat bir faydasını görmedim gerçi alınan ücrette yapılan iş yanında çok büyük kaldı bende kendim reklam yerleşimini
sıfırdan yaptım. Bu süreçte çeşitli makaleler çeşitli siteler vs araştırma yaparak ve sitede en çok gezilen alanlar vs bakarak ayrıyeten en çok okunan yazıya kadar
özel reklam yerleşimimi kendi elimle titizlikle yaptım. konumu her 3 4 günde bir veya 1 haftada bir güncelleyeceğim, reklam yerleşim testlerimdeki değişiklikler ve hangi değişikliğin ne tür getirisi olduğu vs.