"Herkese PM göndermeme hakkımı saklı tutuyorum" yazın büyük puntolarla. İstemediğinize göndermeyin. Ben öyle yapıyorum.
herkese bende göndermiyorum ama gönderdiklerimide yüzde 80ni geri dönüş yapmıyor
Sırf bu yüzden az önce satış konumu iptal ettim.
valla bende iptal eicem en sonunda
Hocam öyle düşünmeyin, belki abisi o projeye girmek istiyor ve bir mesaj at bakalım bilgi alalım diye size mesaj attırabilir.
sanmıyorum hocam öyle bir işe girmek istiyorsa zaten kardeşi yerine kendisinin r10 üyeliği var dır yada olması lazım
olmaz olurmu hocam

özellikle ticaret yapacakken detaylıca anlatıyorsun sonra karşılığında insan istemsiz olarak bir cevap bekliyor.Olumlu yada olumsuz .sonuçta zorla bi ticaret yapmıyoruz .yada pm istediin diye almak zorunda da değilsin ama geri dön yani almıyorum de yada başka bişey de . ama de yani
aynen hocam zorunlu değil ama 10 saniyeni ayır almıyorum vs yaz geç
Mesela benim de satış konuma bir sürü pm isteyen oluyor ama çoğu siteyi meraktan yazıyor. O yüzden çoğuna pm göndermedim, göndermiyorum. Herkesin vakti değerli.
aynen hocam vakit çalıyorlar boşuna en kötü kısmı o zaten
o arkadaşlar forum kültürü olmayan arkadaşlar hocam, karşısındakini düşünmeyen insan cahil geliyor bana

o sebeple hiç takmayın cahil insanları
aynen hocam vallaha yazacağımı yazmışsınız aynen öyle.
Bir yere girdiğinde her fiyat sorduğun şeyi satın almıyorsun. Onların ahlaksızlığı. Teşekkür ederim yazmak zor geliyor.
aynen hocam tek klime yazacak onuda yazmıyor.
Isi hallettikten sonra sizin trade gecmeniz ve onun donememesi peki?? Beni bu delirtiyor arkadas. Birde yazdim elemana trade donus yapar misin diye.
sorma hocam delirtirler insanı
Merhaba hocam,
Forum nezaketine yakışmayacak bir davranış cidden. Bazen gecikmeler olabilse de bunu genel tavır olarak kullananlar oluyor malesef. İyi ticaretler, hayırlı bayramlar.
hayırlı bayramlar hocam gerçektende onların tavırları olmuş artık karşıdakini hiç düşünmüyor.
ticaret bu. şuna benziyor; dükkana giren ama tipini kıyafetini beğenmediğim adamın sorularına cevap vermiyorum.
öyle tabiki hocam ama tipini beğendikleriminde yüzde 70-80 yine aynı
Bizim sektörde de bu tarz durumlar çok oluyor. İçerikler hakkında bilgi kopartmaya çalışanlar çok var.
Fakat ticaret yapıyorsanız, bunları önemsemeyeceksiniz. Yüzlerce insanla görüşüyoruz, hangi birine kızalım ya da sinirlenelim geri dönüş yapmadı diye ?
Yapılan davranış yanlış fakat ses etmeye gerek yok. Alıcı zaten kendini belli eder. Bir süre sonra siz öyle herkese dönüş yapmamaya başlıyorsunuz, ticareti öğreniyorsunuz ondan sonra onlar sizi kovalıyor.
Yani takmayın kafanıza, keyfinizi bozmayın yok yere
aynen hocam çok doğru diyorsunuz da bilmiyorum o kadar işinin arasında onlarla ugrasşmak birde yoruyor hatta en can sıkıcıları da ayrıdan daha bir sürü detay isteyi isteip 2 saat meşgul edip ondan sonra bir anda konuşmayı kesmesi ne teşekkür ne alıyorum almıyorum vs hiç bir şey yazmaması.
Ben nezaktende olsa cevap veriyorum her zaman
öyle olmalı zaten hocam
Hocam sizi o kadar Çok hak veriyorum ki. Anlıyorum bazen ilan açıp pm isteyenlere onlarca mesaj gidebiliyor. Fakat bir Teşekkürler yazmak ta zor olmasa gerek.
sadece tek kelime yazmak insanlara zor mu geliyor çözemedim hocam