akc68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100₺ bile vermem mantıklı düşünün kendiniz için, çekilişe katıldınız diyelim bu 3 gün sonra yapıldı tabi o süreye kadar takiptesiniz size çıkmadı diyelim anında çıkarsanız geri yani emin olun %90 lık kısmı geri çıkıyor takipten. Geriye kalan %10 luk kısım ise fake hesap vs. şimdi sizin dediğinize göre 40k ise sponsorluk sizce bu takipçiler için değer mi? 40k ile şu zamanda iş bile kurulur. Tamamen mantık açısından bakıyorum, hiç değmeyecek bişeye boşyere para vermenin anlamı yok. Bi taktik daha veriyim 40k' ya bi hesap alsanız emin olun ondan daha çok iş yapacağı kesin.
Ben de katılmıştım dediğiniz gibi çıktım sonradan. Üstelik %10 dediğiniz artık insanlar çok hesap takip etmemek için. 70-80 Takipçili 2. hesap fake tarzında açıyor. 1-2 fotoğraf paylaşıp sadece çekilişlerde kullanıyor. Geri takipten de çıkmıyor %10 o kısım. Çok mantıklı hocam. Benim bir diğer merak ettiğim konu da Çağrı Taner'in reklamlar için 40 bin, 20 bin TL istendiğinden haberi var mıdır? Yoksa menajer arkadaşlar mı yönlendiriyor?

hureyre0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çekilişe katılan biri olarak söylüyorum, hesabım edebiyat hesabıydı ve genele hitap ediyordu. 200k geldi 1 hafta sonra 90k oldu ve hala düşüşler devam ediyor. yerinde olsam o parayla reklama veririm daha akıllıca olur.
Vay be edebiyat sayfası olmasına rağmen bu denli düşüş yaşandı. Hani diğer sayfalar ne ise ben sizin tarzınızda sayfaların kullanıcı tutacağını düşündüm. Demek ki kullanıcılar içerik fark etmeksizin bırakıyorlar.

eSir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayfa al daha iyi kardeşim.😊
Ortak görüşü herkesin abi.