İlk günden beridir takip ettiğim desem yalan olmaz ve bizzat çevremde samimi arkadaşıma hediye kazandırmış (3 ya da 4 ay önceydi İphone 8 (fatura, kutusuyla birlikte), ilk çekilişlerden hatta ondan video istemişlerdi) ne ise bu konuda problem yok kesinlikle en azından o zaman. Benim takıldığım konu burada benden yaşça ve tecrübe olarak da beni katlayacak üstatlardan bilgi almak istiyorum. Sizce ne kadar mantıklı? Kişisel hesapların reklam vermesi zaten saçma. Ürün için verenler de acaba burada varsa o hafta içerisinde çok fazla sipariş alıyorlar mı? Ben bugün Çağrı Taner çekilişine sponsor olmak için örnek olarak yazdım çekiliş sayfası için 40 BİN TL istediler bu da 60 BİN TL yerine. (Çekiliş sayfaları için fiyat katlanıyor.) Normalde 30K YERİNE 20K isteniyor. 500K - 600K arası vaat ediliyor.

Ben de bir sayfa üzerinden yaptığım incelemeyi paylaşmak istiyorum. Çekilişe katılmadan önce 600K gibi bir takipçisi olan @profkitap hesabı çekiliş gecesi 1.1 milyon kadar aktif takipçiye ulaştı. 2 gün geçti şu anda 867K bandında hareket ediyor. 250K gibi bir kayıp var. 250K hala duruyor. Görüşleriniz nedir?