Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim herkesten 2012 yılında hobi amaçlı oluşturduğum bir kanalım vardı bu kanala yıllardır giriş yapmadım ara ara kontrol ediyordum video da yüklemedim zamanım olmadığı için şimdi baktığımda kanalım hiç aktif olmamasına rağmen iyi durumda olduğunu gördüm aylık ve yıllık istatistikleri resim olarak buraya yüklemeye çalıştım olmadı. ,
Son bir yılda 29,3 B görüntülenme
İzlenme süresi (saat)
458,4
Aboneler
+124
Seçilen tarih aralığı ve bölge için kazanılan abone sayısından kaybedilen abone sayısı çıkarılarak bulunan toplam abone sayısı değişimi.
Normalden 600 daha fazla
Son 28 Günde
İzlenme süresi (saat)
43,4
Normalden 3,4 daha fazla
Genel performansınıza kıyasla kanal izlenme süresi. Bu süreye herkese açık, gizli, listelenmeyen ve silinen videolar dahildir.
Aboneler
+20
İstatistikler yukarıdaki gibidir ben kanalıma tekrar içerik girmek istiyorum fakat şöyle bir sorunum var adsense hesabımı da bağlamak istiyorum. Ama para kazanmaya tıkladığımda şu uyarıyı alıyorum
Para kazanma özelliğine uygun değilsiniz Kanalınız YouTube İş Ortağı Programı'na katılmaya uygun değil. Ek bilgi için lütfen Yardım Merkezi sayfasını inceleyin
Bu uyarının sebebinin şu olduğunu düşünüyorum ben daha önce adsenseye başvuru yapmışım onaylanmış fakat adsense hesabımı aktif edip videolara reklam eklemedim yani adsense hesabını kullanmadığım için devre dışı bırakıldı şeklinde mail gelmiş ve hesaba girdiğimde de bunu gördüm zaten. Ben şimdi adsense hesabımı aktif ettim terkardan ve kanal olarak da bu kanalımı bağladım hesaba.
Son bir yıl içerindeki izlenme oranı saat olarak yukarıdaki belirttiğim gibi 458,4 saat acaba para kazanmam bu saat 4000 saati geçmediği için mi bu şekilde toplam abone sayım 1468'dir. Bu konuda sorularıma cevap arıyorum yardımcı olabilecek bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa çok teşekkür ederim.