konuyu tamamen okuduğunuzu düşünmüyorum

aykutavsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 günde 2.000 Kazandığınız sistem neden 2.500 TL mantıklı açıklama göremedim.

Ek olarak site tamamen özel yapım demişsiniz ama yazılımı forumda 200 TL satılıyor bilginize.
aykutavsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soruma cevap alamadım siteyle ilgileniyorum çünkü kafama yatarsa alacağım.

Zaten 3 günde 2.000 TL kâr etmişsiniz.Neden 2.500 TL gibi bir rakama satıyorsunuz ? Ona göre alım yapacağım.
Bu sektördeki insanların aceleciliğini sevmiyorum ve ayrıca bazen servislerin yaşattığı gecikmeler oluyo örneğin 12 saati bulan teslim var bu süre zarfında müşteriye tek tek siparişniiz şuan böyle böyle diye anlatmak beni yoruyor zaten gün içerisinde en az 100 kişiyle muhattap oluyorsunuz konuda belirttiğim gibi de farklı 2 sektörde de sıcak ticaret yapmaktayım bu sitede olan emeğimi alıp kendimi diğer işlerime odaklamayı düşünüyorum bana göre olduğunu hissetmedm u sektörün kötü bir yanı var mı asla gerçekten işini ciddiyetle yapan herkes bu sektörde güzel para yer ben kaliteli iş yaptığımı düşünüyorum en ince detaylara kadar hakkını verdim bunun reklamcı arkadaşımında emeği var kalite ve düşük tbmli reklamlar çıkarak benim kazancıma kazanç sağladı burdan da kendisine teşekkür ediyorum.

Siteyi sattığım kişiye kendi yaptığım en ince detayları da anlatacağım nasıl kazandırır , bu sektörde müşteri güven istiyor emin olun. belli başlı dolandırıcılar sektörü tokatlamaya devam ediyo bunların arasında kaliteli işini temiz yapan insanlar var ama adam sana gelip sana nasıl güvenebilirim ki diye soruyor ? benim buna karşılık verdiğim cevaplar o müşterimi tatmin ediyo bu saye de o adam ilk önce 5 sonra 100-200-400 artık ne kadar sipariş geçmek itiyorsa onu geçiyo