hetnessfield adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam oncelikle cok tesekkur ediyorum zahmet edip cevapladiginiz icin. Tabi ki her isin derin denizleri vardir daha ilk gunden hepsini ogrenmeyi beklemiyorum bu bir surec meselesi. Ama herkes pinteresti toplu pinler atip ne gelse kar anlaminda goruyor zannedersem. Benim amacim bunu yapmak degil. Duzgun bir niche blog sayfasi acip pinterest uzerinden manuel pinleme ile gunluk 50-100 pin siteme ziyaretci cekmek istiyorum. Makaleleri kendim yazabilirim ki zaten bir makaleyi alakali 20-30 pin ile onersem sanirim sorun olmuyor? Demek istediginizi anliyorum ama yapmak istedigim sey tamamen ozgun yani 100 tane subdomaindir iste botlarla atilan gunluk 1000 pindir falan onlari yapmak istemiyorum. Her seyi elle duzgun bir sekilde yaparsam sanirim hem pinterest hem de google acisindan sorun olmayacak. Yani sorun olursa da cok sacma duzgunce blog sayfasini tanitmak isteyen ve spam yapmayan birine niye ban atarlar ki? asil ogrenmek istedigim bu sekilde bi calisma stratejisiyle yeterli gelir elde edilebilir mi 4 veya 5 haneli mesela?
pinterst bu doğal olanada ban atıyor..bu yıldan beri google artık sosyal medya hitine kısıtlama getiriyor sonrasında ban atıyor.Yani pinterst facebook twitter bunlardan yüklü ziyaretcin varsa organik yoksa sıkıntı 20 gün bekler bakar ki hala sosyal medyada trafik cekiyorsun kısıtlama getiriyor.Eee organik hitten ziyaretci cekmen epey zor herkes seo ile kapatmı her tarafı böyle de sacma bir politika uygulamaya başladı google herkes bundan şikayetci..Niçin böyle birşey yapıyor google millet spamın bokunu cıkarırsa yapıyor.Sen yine siteni yap sadece google adsense gelir tavsiye diğer reklam firmalarınada bak ,kendi banner reklamın ile ürün sat,e mail almak için form doldurt,sosyal medyada belli kitle yapmaya calış.Artık site google reklam kazanç işi zorlaştı.Site yapar seo çakarım sosyal medya filan 6 ay 1 yıl sonra4 haneleri görürsün.yapamazsın diye bişey yok.Sana lazım olan organik hit başka bişey değil.
Pintopincilerinde %90 adsense geliri 2.ayı görmüyor.Sistemi sürekli pinterest hesabı açma ve adsense alma üzerine kurulu..Pinterest artık özgün fotoları daha cabuk yukarıya cıkarıyor alogaritma bunu anlıyor.1 ayda özgün resimlerle cok rahat güzel bir trafik yakalamaya başlarsın.10 20 özgün kendi çekimin resimden bahsediyorum.