Merhabalar,
Detayları rica edebilir miyim? Altyapısı, kiminle çalışıyorsunuz, açılan ticketlarda neler soruldu ne sorunlar oldu ve bu 3 günlük 2000TL kaç hesaptan verilen sipariş?
Teşekkürler.
Çalıştığım reklamcı sadece satış gerçekleştirildikten sonra müşteriye verilcektir genelde müşterilerle bir sorun oluşmamaktadır insanlara neyi ne zaman teslim olucağını söyleyin çok çok 1-2 kez daha gelip sorup gidiyorlar veya benden 2. 3. siparişlerini geçiyorlar
3 Günlük 2k getiren bir sistemin fiyatının konuya girdiğimde çok daha yüksek olmasını bekledim.Acaba satma nedeniniz nedir hocam?
İnanın keyfe keder astıyorum emin olabilirsin hocam çok baskıya gelebilen bir adam değilim ve yoğun geçiyor açıkcası çokyoğun insanlarla bu kadartrafik halinde kalmak beni kafa olarak çok yoruyor başka hiçbir nedeni yok açıkcası
Peki 3 günde 2000 TL kazandıran site neden 1200 TL? 1.5 gün sonra bu ücreti zaten kazanmış oluyorsunuz. Detaylı bilgi alabilir miyim?
Hocam bu iş sıfır maliyetle olmuyor ayrıca bir önceki mesajımı okurasn sevinirim
Satış ss lerini özelden gönderebilirmisiniz whatsapp 0545 632 1660
iletiyorum