Tebrik ederim. Benim incelenmem de yeni başlıyor. henüz gidip görüşme yada imza atma gibi bir durumum olmadı. Vergi müfettişi bizim onayımızı almadan başlıyormuş zaten. bende dilekçe vereceğim bu hafta. Verdiğiniz dilekçe alcaym isimli üyenin verdiği örnek dilekçemiydi acaba?
emirhan26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Varlık barışına başvurmayı düşünen arkadaşlar için yardımcı olması açısından yazıyorum. Vergi dairesine adsense kazançları için varlık barışı dilekçemi vermiştim kabul edildi ve ödememi yaptım. Öncesinde müfettiş çağırmıştı korona nedeniyle ertelenmişti. Varlık barışı ödemesini yaptıktan sonra müfettiş ile görüşmeye gittim kendisine varlık barışı ile ödeme yaptığımı belirttim. İncelemeye başlatma için kendisi benden imza aldı, vergisini ödediğim kazançların tekrar vergilendirmesinin mümkün olmadığını varlık barışı ile yaptığım ödemeleri dikkate alacağını sadece bu inceleme sonucunda gelen miktarlarla farklılık varsa bunları vergilendirebileceğini belirtti. Bir de bir kaç ay sonra tutanak imzalatmam gerekiyor onun için sizinle iletişime geçerim dedi bu kısmı anlamadım tutanak ne için yapılacak acaba ?