Merhaba, genel olarak forumda güzel bir çevrim var. Madem öğrencisiniz ve ne kadar çok kazansanız o kadar iyi. Bence burada bir başlık açıp, yazdıklarınızı şimdiden satmaya başlayın. 2-3 ay içinde 1000-2000 arası makaleyi rahatlıkla satarsınız bence.
Başarılar dilerim...
Tabii ki satışını yapacağız

Ancak azar azar koymayı düşünüyorum foruma. Yani asıl stoklama için planımız var. Kışa hazırlık gibi düşünün bunu. Çünkü kışın gerçekten güzel planlarımız var makale üzerine. Fakat dediğim fiyatta reklam verip alım gerçekleşir mi onu çok merak ettim o yüzden böyle bir konu açmıştım. Fakat iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Hocam bence makale satışı yapacaksan kendi sitende bireysel olarak sat. Yazar ekibiyle yapılacak olan satışlarda başın ağrır. Mesela biri ekler siteye makaleyi, 1 ay sonra satılır. Ekleyen kişi bu nasıl olsa satılmıyor diye 1 hafta sonra kendi kullanır. Google da indexler. 1 ay sonra senin sitenden satın alan kişi de bu özgün makale değil der başın ağrır. Binlerce makaleden söz ediyorsun. Kontrolü de zorlar seni haliyle.
Yok hocam öyle bir sistem olmayacak. Yani farklı bir panelden alacağım yazarlardan ben. Parasını ödeyeceğim hiç bir bekleme olmadan. Yani kullanılmış makale almak söz konusu dahil olmaz bu durumda. Bildiğiniz kontrolleri sağlayıp yazarın parasını ödeyeceğim. Daha sonra satış için açtığım siteme ekleyeceğim. Müşteri hiç kimseyle diyologa girmeden parasını ekleyip makalesini alacak.