bu konuda bende çok araştırma yaptım. Yalnız genellikle basma kalıp herkesin bildiği cevapların ötesinde cevap veren olmadı. Bu konuda benden çok daha profesyonelleri vardır. Yalnız benim çalışmada yaptığım ve hatam olduğunu düşündüğüm konu şu oldu: subdomainlere kasmadan önce ana domainin biraz index alıp güçlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Herhangi bir dayanağım yok tamamen gözlemlerime dayanan bir durum bu...
örneğin klima.modelleri.xxx ve araba.modelleri.xxx diye iki tane subdomain ile çalışmadan önce modelleri.xxx adresini boş bırakmamak gerekiyor. En azından html5 bir site veya index sayfası koyup doldurmanız mantıklı olacaktır.
tabi ki her subdomainin ayrı bir web sitesi gibi yorumlandığını ve çalışmaların ayrı ayrı yapılması gerektiğini de unutmamak gerekiyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Domainim milletvekilleri, yani esas domain ana site olacak, subdomainler ise kategori olacak. Örneğin anasayfadan birisi ankara milletvekillerine tıkladığı zaman ankara.milletvekilleri domainine gidecek.