merhaba hocam
pintopin işini tam olarak araştırmamışsınız yada kafanızda oturtamamışsınız diyelim..sorulara cevap şeklinde gidelim.
1-1 adsense domainli siteden para kazanırsın ama seni tatmin edecek gelir ne kadar bilmek gerekir.Herkesin yaptıı 1 adsense onaylı domaine 50-100 ader subdomainli site kurmak ve pinterestte baglamak.Niçin böyle yapıyorlar.Hem cok para kazanmak için hemde pinterest sürekli hesaplara ban atıyor.Evet kazanıyorum dediğin anda yarım saat sonra yoksun yada evet artık ziyaretci geliyor bu siteye kesin diyemiyorsun.Pintopin işinde 2 ban ve artık kolay değil.Birincisi google adsense ban , google artık sırf sosyal medya hitini sevmiyor 1 ay olmazsa 2 ay hesaba ban veya kısıtlama atıyor.İkincisi pinterest ban , pinterest tuhaf bir mecra normalde gitsen spamda yapsan ban atabiliyor.manuelde kanıtlayıp geri alabiliyorsun.Bu yüzden sürekli adsense ihtiyacın olacak ve sürekli yeni pinterest hesabı acacaksın.
2-Seni içeriği pinterestin cok hit alan kategorilerine göre acılıyor.Adsense onayı alıp öyle başlayın pinterest ile adsense onayı alamazsınız.Adsense başka siteden aldıgınız kopya içeriği ile onay vermez.
3-1 makaleyle pnterest işi yapılmaz.Niye yapılmaz cünkü ziyaretci resme tıklayacak farklı içerik şikayeti basar.içerik çekme botlarıyla yapılır.
4-Resimleri toplu indirip özgünleştiriyorlar vs vs.
5-Siteye google analitik kuracaksın siteye gelen ziyaretciyi görürsün.Pinterest hesap kontrolyazılımlarıyla da pinterest sitelerini görürsün.

hocam belli ki çok yenisiniz iyice araştırın girin.Girmeyin demiyorum ama öğreneceğiniz bütün yöntemler denenmiş yöntemlerdir.Kendi spam yönteminizi geliştirmelisiniz.Şu aşamada alacagınız bütün yöntemler en fazla 2 ay sizi götürür o kadarda sanmıyorum acıkcası.Satılan sistemlere bişey diyemem.Denemedim belki kazananlar vardır..Yazılanlar harici kimse size gelip bir taktiğini vermez.Araştırın forumda bütün herşeyden bahsedilmiş.Siz tam araştırmamışsınız.