Cidden görünce boğazım düğümlendi. Yukarıda arkadaşlar gerçi örnek vermiş de ama yine de demeden diyemeyeceğim. Ya ne kadar zengin olursan ol (ki Survivor izleyip sms atan bir ev hanımı anne ise ne kadar zengin olabilirsin?) yazık değil mi ya? Günah, yemin ediyorum bu günah. Hangi dinde, hangi kitapta yazarsa yazsın günah. Adamın kazancında gözümüz yok daha da versin. Ama reklamlarla, satışlarla kazansın. Bu kadarına da pes; insanlar bu ülkede sokakta bağırdı "artık yemek alınır" diye, evine ekmek götüremedi diye astı kendini, çocuklarını artık saç kurutma makinesi ile ısıtmadı diye intihar etti anne üzülüyorum sadece. Yani istersen ne kadar çocuklarına iyi davransan da o para ile çocuklarına neler neler yapabilirdin? Bir hayvana 5 TL ile karnını doyurabilecek iken neden böyle yaparsın ki? Yukarıdaki annemiz sadece basit bir örnek, binlercesi, on binlercesi ne yazık ki....
Ayrıca kendimden de örnek vermek istiyorum. Arkadaş sınava çalıştığım bu günlerde elimden geldiğince makale yazıyorum. Ben bin kelimeyi bir saatte yazarak 10-15 TL kazanıyorum. Onunla bile bu yaşta evdeki yeğenime, ablama bir şey almayı düşünürken böyle bir düşüncede olmaman değişik hissettirdi.