Selamlar, ilk okulda öğretmenden yediğim dayak yüzünden çarpım tablosunu ezberlemedim. Orta okulda geçince hiç bir dersi iplemedim. Özel lisedeyim, şu an mezun oldum. Üniversite sınavına gireceğim zerre kadar umrumda değil. Abimden yediğim dayak usandırdı beni... bir kere bile “kardeşim” deyip sarılmadı ki onu geçtim 9. Sınıfta, 12. Sınıf iki kişi tarafından sıkıştırıldım abimi çağırdığımda gelmedi Abilik zor bir şey değil. Kardeşinize nasıl davranırsanız o da size öyle davranır. Abim sayesinde kimseye güvenmeyeceğimi, üniversite okuyupta bilgili birey olmayacağımı fark ettim. Bu yıl kazanamazsam büyük ihtimalle tüm imkanlarım kısıtlanmakla kalmayacak, ağzım gözüm şişecektir. Abi abidir fakat ondan ne kadar nefret etsem azdır. İki gün önce ben uyurken sürekli rahatsız ediyordu, kalktım yatağımdan bilgisayarımın fişini çektim(abim ve pc benim odamda) kendi yapmadığı 83 sayfa iktisat vize ödevini bana yaptırıyor. Anam babam cahil, abim 4 gündür yazıyorum deyip kandırdı kendilerini. Ben itiraz etsem bile anlamıyorlar. Üniversite sınavına hazırlanayım dedim. Matematiğim berbat değil ama güzelde sayılmaz. Problemler çözeyim dedim abim başına dikilip “sen bi b*k çözemezsin.” Gibi cümleler kullanıyor. Edebiyat, Türkçe, Coğrafya, Tarih çözsem “başka bi haltı çözemiyon” diyor. Ben Eşit Ağırlıkçıyım başka dersim yok ki psikolojim tamamen bozuk, sinirimi kontrol edemiyorum. En ufak tartışmada yumruk yumruğa geliyoruz. Kardeşinizin huyuna gidin emin olun ki en yakın arkadaşı siz olacaksınız