ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim amazon'da ücretsiz hesabim vardi.. Sadece ücretsiz servisleri olusturdum ama arkasindan bir sürü ücretli servis de hizmete girmis, nerden bileyim tabi.. Fatura geldi ödemedim ben de (kullanmadigim ve bilmedigim seyin parasini neden ödeyeyim).. Daha sonra hesabimi kapattilar. ARadan yillar gecti, yanlislikla hesaba gireyim dedim, bloklu diye uyari verdi..

Kasitli olarak hizmetleri kullanmis sonra para vermiyorsan hos bir sey degil bu.. Forumda 7-10-15 TL'ye aylik 1200 Tl lik azure hesabi veriyorlar. Onlardan al 1200 tl yi aylik kullan sonra lazim olunca yine yeni hesap al.. Ben bu sekilde bazi islerimi kolayca yapiyorum. Fiyati uygun, sorun olmuyor kafam rahat. Istedigim zaman yeni makine olusturup siliyorum.. Ekstra bir fiyatlandirma söz konusu degil.. Tavsiye ederim
Aynı durumu yaşadım. Ticket açtım ve durumu anlattım.Projeleri silmem karşılığında faturayı silebileceklerini söylediler. Tüm projeleri sildim. Tamam dediler fakat bir sürü de açıklama yaptılar yine meblalar duruyordu orda. Komplike bi işlemdi yani. Ben de arkama bakmadan çıktım hesaptan. En son noldu bilmiyorum. Ücretsiz kullanırken bi anda 20 dolarlık oluveriyor hesap.