Bu cevap kafamda bişeyler şekillenmesini sağladı. Değerli bilgilerinize teşekkürler.Bahsettiğiniz örnek sitemde oldu. tek bir click ile görüntüleme bile olmadan 5 clik ve görüntülemesi olan günden daha fazla kazandım.Bu da sizin söylediklerinizi doğruluyor. Dur bakalım tecrübe kazandıkça çözeceğim olayı.
evet gösterim başına ödenen ücret toplamı tıklama başına ödenen ücretten daha yüksekmiş demekki.
hocam ben adsensenin doğru yanlış sayıp saymadığını bilmiyorum ama direk reklamverenle alakalı olduğundan sanki pek hata yapıyormuş gibi gelmiyor bana.
hata yaptığı durum bence geçersiz tıklamaları düştüğü zaman.
bazen saçma bir geçersiz tıklama parası düşüyor ki çok saçma kendim girip tıklamıyorum ya kamu hizmetine açık bir web sitesi ve biri girip tıklamış . şunu anlarım eğer kendi ip ve kendi bilgisayarımdan gösterim yapmış olsam hatta aynı networkten aynı subnetten ne bileyim benim tıkladığımı düşünse anlarım da sitelerime girmeye korkar oldum arkadaşların falan telefonlarından girip sanal makina kurup vpn den falan bakıyorum geliştirme yapacağım zamanlar. hatta bir siteme 3 aydır girmediğimi fark ettim otomatize bir yazılım geliştirdim işlemleri benim yerime hallediyordu. budamı vardı ya dedim