elazigfirat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle böyle kaliteli bir programı geliştirdiği ve bencillik edip sadece kendisi kullanmayıp satışa açtığı için @ResimBox Fatih bey ve ekibine teşekkür ediyorum.

Şimdi Programı Anlatmak Gerekirse...

1- Ben bu kategoride satışı yapılan bir çok programı alarak denedim ancak PinTwo kadar kaliteli her ihtiyacı karşılayan ve stabil çalışanı görmedim.

2- Programı ilk alanlardan biriyim ve 1 aylık sürem dün doldu ve hemen uzattım.

3- Tam 114 hesap kurdum ve 20'e yakın site kurdum ve her günde yenilerini ekleyerek devam ediyorum.

4- Peki sonuç nedir diye sorarsanız sonuç hemen hemen 20'e yakın hesabım 150.000 üstü gösterim aldı ve günlük neredeyse 200 tekil kullanıcıyı siteme getiriyor.

5- Sadece 5 hesabım banlandı 2 hesabım shadow yedi ben onları dert etmedim ve programdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir çok kriter var pinnterestte. Hemen yenilerini açarak devam ettim.

6- Çalışma prensibi çok harika çünkü her şey random çalışıyor pin süreleri bile . Örnek siz diğelim programda her pini 50 dk da bir at dediniz ancak program her pini zamanlarken 50 dk maksimum olarak almıyor diyelim 1 pini 39 dk sonra atarken diğer pini 49. dakika da atıyor yani tamamen yapay zeka gibi çalışıyor.

7- Ben ilk zamanlar sesion ile çalışıyordum ancak şimdi bu program sayesinde token ve manuel pinleme ilede çalışıyorum ve denemeler yapıyorum.

8- VDS Sunucumda şuanda hali hazırda çalışan 25'e yakın PinTwo çalıştırıyorum ve kesinlikle daha 25 belkide 30 adet bile çalıştırabilirim ekstradan . Çünkü remi ve cpu çok az tüketiyor.

9- Her PinTwo ile ister 10 ister 20 isterseniz 100 kadar hesap çalıştırabilirsiniz bu tamamen size kalmış.

10- Ne ararsanız var bu programda Sesison ile pinleme Token ile Pinleme Pinit ile pinleme Manuel olarak ister İOS İster Android İster Crome, İster Yandex ne ararsanız onunla pinleme yapabilirsiniz.

11 - Ve daha bir çok özellik tekrar diyiyorum iyi ki bu programı almışım . Alan Pişman olmaz.

NOT: Yazım yanlışları olabilir lütfen kusuruma bakmayın.. Herkese iyi bayramlar .Selam ve Dua İle....

Üstad günlük kaç pin atıyor snuz? Tek hesaptan. Ve vds özeliklerinizi öğrenebilir miyim?