Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne hormonu hocam türkiyede üretilen birin aınıf ürün hep avrupaya gidiyor çeri çöpü pestisit kalıntısı tavan olan ürünleri yiyoruz lezzetten kastın buysa bilemem. Ben almanyada yediğim pek çok lezzeti burda bulamadım
Gıda dedektifi ortaya koymadı mı zaten AB'deki birçok ürünün bizden çok daha kaliteli olduğunu. Algida'nın malları mesela... Sadece isimleri aynı!



scutotech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam niye böyle söylüyorsunuz Allah aşkına, niye eleştirmek ağlamak zırlamak oluyor, insanız, düşünüyoruz karşılaştırıyoruz. Daha dün deniyordu bu adamlar bizi kıskanıyor diye. E kardeşim olumlu yorum yapıp bu adamın bizi kıskandığını söyleyebiliyorsak,olumsuz bir yorum yapıp bu adamın benden daha refah yaşadığını söylemenin nesi rahatsız edici ?
Yine kıskanıyorlar.

Neden borç vermiyorlar sanıyorsun? 😔