angaralisergio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
of gelişine vurulacak başlık. senin ülkenin çocukları ingilizden daha ucuza bir şeyler alıp yiyebilecek vakte " suriyede ne işimiz var " diyenlerin hadleri bildirildigi zaman erişeceklerdir. elin adamı eskiden bizim topragımız olan ülkelerde fink atıyor biz ucundan girsek kıyamet kopuyor. önce eski topraklarında tozu dumana katmayı dene, deneyene engel olma ardından niye onlar ucuza yiyor biz pahalı alıyoruza geliriz.
Hocam ne "fink" 'i ne Suriye'si. Ben nelerden bahsediyorum siz nelerden bahsediyorsunuz. 1500-1600 lerde atalarımın sahip olduğu topraklarda İngiliz yaşıyor ya da başkasının yaşadığı yerde İngiliz rahatça geziyor diye mi bu pahalılıkla boğuşuyoruz ? Anlıyorum sömürüyorlar ama savaştan çıkıp halen savaş içinde olan ülkelerde dahi enflasyon daha düşük durumda. Bknz : Suriye 2019 Enflasyon 3.6 Afganistan 7.8.

Yani niye her şey vatan millet sakarya olayına sarkıtılıyor,bu ülkenin Savunma Bakanlığı var, başka kurumları var benim önceliğim sağlıklı olmak ki ardından politikayla ilgilenebileyim. Çer çöp yiyen bir neslin neyi düşünüp neyi konuşup neyi eleştireceğini bekliyorsunuz ben anlamadım yani ?