İş tanımı : Bir firma ile görüştüm firma e-ticaret yolu ile ürünlerini satmak istiyor. Yapılacak sistem online ödeme sistemi bulunan bir e-ticaret sitesi olacak. Yalnız satılacak şey kapı-pencere olacağı için insanların atıyorum 2000mmx1500mm kapı istiyorum diyecek mesela biz bu oranla metrekare fiyatını çıkartıp kişiye sunacağız. Kişiler bize yerinde ölçü verecek bizde ona göre yüzeysel bir fiyat vereceğiz. Kişiler sistemden online olarak atıyorum 1 adet pencere sipariş edecekler. Tasarımını vs kendileri seçecekler örneğin;
sistemde böyle bir görüntü olacak genişliği ve ne kadar genişlikte bir pencere istedikleri vs. insanlar sistem üzerinden kendileri tasarlayıp bizlere online ödemesini geçtikten sonra imalata başlanılacak. Bu sistemi yapabilecek kişi ne kadara yapabilir, sistemde oluşabilecek teknik aksaklıklara vs 7/24 teknik destek verebilir mi ? site için bir de admin paneli istiyoruz panelde satılacak olan ürünün profil boyutu ve profilin maaliyeti yazılacak, ürün dolar endeksli olarak sürekli fiyatı değişecek. kesilmemiş tek parça profilden (en az free ile) ürüne bir fiyat biçip müşteriye sunacak... Daha bunun gibi birkaç isteğimiz daha eklenilecek.

Buraya kadar dediklerimi yapabileceğini düşünen kişiler benimle özelden fiyat ve zaman ile birlikte iletişime geçsin. "Yukarıdaki resim internet sitesinde kişilerin verdiği bilgilere göre oluşturulacak. "