Seo bakımından mükemmel bir temanın kriterlerini de belirtseydiniz keşke. Pagespeed belli başlı kriterler getirmiş. Baktığın zaman performansı arttıracak kriterler. Bu arada 180k hiti olan sitede mutlaka reklam doludur. Reklam olan sitenin pagespeed oranı zaten çok düşük çıkıyor
Sadece size değil lafım ama "seo bakımından mükemmel bir temadır" lafını hiç benimseyemedim. Tema alırken hızına, sorgularına, ziyaretçi dostu tasarım olmasına bakarım. Pagespeed oranlarını da bakarım bunlara ek olarak. BUNLAR HARİCİNDE seonun temayla alakası nedir tam olarak açıklar mısınız? Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Teşekkürler
Bana doğrudan ilettiğiniz soru için sizlere yardımcı olayım. Örneğin bir makale sayfasına 3 tane H1 kod yapısı koyarsanız SEO'nun tema bakımından ilgi ve alakası olmuş olur. Kısa bir örnekti 20 tane madde sıralanabilir.
Pagespeed değerlerinin SEO ile hiç bir ilgisi yoktur. SEO hedefli tema kodlaması yapılırsa bu Pagespeed'in bazı kriterlerini karşılamış olur. Kısacası Pagespeed'e göre tema kodlanmaz ama kodlanan tema SEO açısından kriterleri baz alıyorsa %20 oranda Pagespeed kriterini kapsar.
Sevgiler, saygılar.