Merhabalar sevgili r10 yetkili ve kullanıcıları.

Özellikle son 1 aydır sadece bir instagram smm sağlayıcısı hakkında her gün konu görüyorum sanki Şikayetim Var kısmı o üye için. Cevap yazmanın yasak olduğunu bildiğim için katılamıyorum. Problem sadece o panel için değil, diğer paneller içinde geçerli. Her ne kadar bazı kurallar olsada süre içinde kural getirilmeli diye düşünüyorum. İsim vermiyorum ancak "genellikle 0-5dk" servisi yazan ürünlerden sipariş veririm test ederim farklı sürelerde genelde hepsi 12 saati geçer. Genellikle 12 saatte başlar gibi değiştirilmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Kullanıcılar her ayrıntıya dikkat etmeyebilir ancak başlık yanıltıcıysa kullanıcı açıklamayı görmeyebiliyor. Tolerans değerinide alarak kullanıcıların mağdur olmaması için 0-5dk ile açıklamada 0-48 saat yerine 48 Saat yazması daha doğrudur. Bana göre bu legal d**andırıcılıktır. SMM panellerin geliştirilmesi ekleme yapılması zor değildir, kimi panellerde ortalama süre görebiliyorum. Sipariş ekranında (Ayrı bir sayfada değil) maksimum tamamlanma süresi, minimum tamamlanma süresi ve ortalama tamamlanma süresi zorunluluğu getirilirse eğer (iptal edilen siparişler dahil edilmeden) en azından kullanıcılar daha içleri rahat bir biçimde sipariş verebilir.

Tabiki 10 beğeni siparişi hemen tamamlandığı gibi bunun içinde taban değer de verilebilir 500 beğeni ve üzeri siparişlerin minimum maksimum ve ortalama değeri gibi.

Çünkü haftalardır sadece aynı şikayette bulunan, öyle sinirlenip forumun bazı şahısları desteklediğini düşünen kişiler forumumuzdan uzaklaştırılıyor. Böyle durumlarda sadece bir servis yüzünden çoğu forum kullanıcısı uzaklaştırılıyor, 1 çürük elma bir çuval elmayı heba edebilir, en azından çürük elmanın çürük kısmını kesersek, hem o elma çöp olmaz hem çuvala zarar gelmez

Bu durumun SMM Panel sağlayıcılarına zarar yerine kesinlikle yarar getireceğini düşünüyorum, hiç bir sağlayıcının art niyetli olmadığının farkındayım, kiminiz api çekiyor kiminiz kendi sağlıyor, kimisi çok siparişten yoğunluk yaşıyor. Ancak böyle bir durum olması sizler hakkında olumlu dönüşlerin artmasını sağlayacağını düşünüyorum. Sadece ortalama süreyi getirdiği için bile hayatımda ilk kez bir smm paneline teşekkür ettim.

Bu benim yönetimimize kişisel önerimdir. Sizler ne düşünüyorsunuz?