Madtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış bilgilenme söz konusu olabilir, belkide artık o çelik plaka takılmayacak göğüse ve sizinle aynı sorunu yaşayan birisi korkup doktora gitmeye korkacak, belki spor yapacak yapmaması gerekirken, belki burda yazan bir ilacı dermanı bilecek bence gereksiz bi konu burası sağlık sitesi değil ki webmaster forumu
bu ameliyatları yapmak için DOKTOR gerekli biliyosunuz değil mi herşeye duyar kasmayın.Off-Topic konusu niye var düşündünüz mü hiç? ben kendi başımdan geçenleri yazdım ameliyata ben karar vermiyorum doktor karar veriyor. bu şekilde bilgilendirdiğim çok şey oldu. bu yaptığınız lüzumsuz duyar dışında bişey değil. ben de sağlıkçıyım ayrıca

bilgekadin2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim takıldığım nokta sadece sizin kullandığınız ilaç ya da yan etkisi vs. değil ki beyefendi. 'Ameliyattan korkmayın. Kesinlikle hiçbir risk yok.' tarzı cümleleriniz de var konuda. Oldukça saçma ve gereksiz bir tavsiye. İnsan su içerken bile hayatını kaybediyorken siz nasıl ve ne veriyle bu ameliyatın hiçbir riski yok, kesinlikle olun, diyebilirsiniz!! Benim aklım almıyor. Her cerrahi operasyon risklidir. Basit ya da kompleks fark etmez. Ameliyathanede ne olacağını, cerrah hastayı açınca içinden ne çıkacağını kimse bilemez. Her şey planlandığı gibi gitmeyebilir. Aksine planlandığından daha iyi de gidebilir. Lütfen ısrar ediyorum konunuzu silin. Gerçekten ne yeri ne de zamanı.

İyi bayramlar dilerim
anlamadığınız seyler var. ameliyata doktor karar verir. ben vermiyorum.size istatistiki olarak riskinden bahsediyorum. istediğiniz siteye girin yine aynısı yazar. niye bu kadar takıldınız? ameliyatı ben yapıyormuşum gibi yazıyorsunuz?