(Her yorum değerlidir elbet, bu işlerle kesin uğraşmış kişilerin yorum ve yönlendirmelerine daha çok ihtiyacım var)

Evet beyler biliyorum çok konular açıldı ama inanın hiçbir konuda cevabımı tam olarak alamadım.

Şimdi size özet geçmek isterim, yaklaşık 4-5 sene evveline kadar çalıştığım işyerindeki maaşıma yakın bir adsense gelirim vardı ve o zamanlar vergi muhabbetleri bu zamandaki gibi değil. Şu an ki işimdeki pozisyonum iyi ve havacılık sektöründe güzel bi konumdayım. Ancak malum pandemi sürecine girince tekrardan bu işlere döndüm.

Şu an için 2 ay oldu ve, website / uygulama / uygulama içi satın almalardan aylık 1,5k kazanca erişebilmeyi başardım, iyi bir başlangıç oluşturdum ve giderek kesin artacağını ön görüyorum.

Vergilendirme ile ilgili hiçbir bilgim yok tamamen sıfırım, başım ağrımasın diye vergimi vereyim istiyorum ama şirket açma konularına girmek istemiyorum yada bu işin bi altlimiti var mıdır ? yani sen atıyorum senelik 20k dan fazla kazanıyorsun vergi ödemiyorsun biz senin tepene çökeriz durumu var mıdır ? Yok mudur bu işin resmi yolu yordamı ? yani ne bileyim al hemşerim bu dekontlar bana yatan paralar çıkar vergi borcumu ödeyeyim makbuzuna durumu yok mudur ? Çoğu arkadaş bu tür konu da maliyenin, vergi dairenin dahi bilgisi olmadığını belirtmiş.