Merhabalar ,
Daha önce yapılmamış veya hiç bir yerde görmediğim bir tarzda instagram hesabı açtım. Bu konuyu açma amacım hesabı boşlamamak.
Daha önce yapılmamış derken ?
Daha önce böyle bir hesap görülmedi.
- Hesap açıldığında ücretli bir şekilde : Profil Fotoğrafı + Post Tasarımı + Hikaye tasarımı yaptırıldı.
- İlgili kişileri takip edip , onlarla iletişime geçerek sayfanın bildirimlerini açması için rica da bulundu . 10-15 kişi hepsi geri dönüş yapmadı.
24.05.2020- İlk gönderi paylaşıldı , benzer sayfadan ücretli reklam alımı yapıldı. 1-5 Takipçi zor geldi

- İmzam da ki scriptin program halini yakında duyuracağımı belirttim. Şuan BETA'da ve ben kullanıyorum. Etkileşimde gerçekten işime çok yaradı. 5-10'a yakın ilgili ve organik takipçi geldi. Hiç düzenli kullanmadığım için düşük

- Daha önce söylediğim gibi hesap açılırken bildirimleri açmasını istediğim kişiler destek oldu hatta birisi 2 kere hikayesinde paylaştı.
25.05.2020- Hesabın 27 takipçisi var ama etkileşimi gayet yerinde

- Saat: 16:03
- Herhangi bir bot vb kullanımı söz konusu değildir.
- İlgili #Hastag 'deki gönderilere yorum atıldı. Dönüşler gayet iyi gözüküyor.
- 4000+ takipçisi olan kişisel hesap , reklamımı yaptı. 6 gün önce paylaştığı gönderiye 600+ beğeni gelmiş ve ücretsiz yaptı...
- Hayırlı bayramlar

Bu konuyu güncellemek istiyorum , desteğinizi yorum atarak verebilirsiniz .
Konuyu okuduğunuz için teşekkür ederim ,
3.06.2020- 46 takipçimiz oldu , düzenli post atmadığım için çoğu kişi takipten çıktı.
- Hikayeyi ortalama 20-30 kişi görmektedir.
2.Gönderi istatistikleri bu şekilde