Herkese selam öncelikle konum bu sektörde iş yapanları baltalamak ya da işlerini engellemek için açılmadı bunu belirteyim. Elimde 2000 saat organik izlenmiş bir kanal var hatta daha önceden 3400 falandı 2000e kadar düştüm. Dedim ki ben de saat hizmeti alayım da 4000 üstünü geçirir para kazanma açar satarım.

Hem bu forumdan hem de dışarıdan 2 arkadaştan farklı dönemlerde saat hizmeti aldım. Bu forumdan aldığım arkadaşla çok güzel başladı ilk 2 günde 1000 saat izlenme kastık ancak sonrasında 5 6 gün ses çıkmadı en son dedim hocam iade edelim ücreti. Hocam dedi kaç saat kastıysak ondan düşelim hizmeti ben de tabii dedim sorun yok ancak baktım ki gelen 1200 saat izlenme ve neredeyse 3K izlenim tamamen gitmiş hatta o sürelerde kanalda izlenme de olmadığı için genel saat de geriye düşmüş.

Daha sonra bir youtube forumundan bir arkadaşla iş yaptım ve onda da aynı şekil izlenme ya da saat 2 3 gün hadi olsun 1 hafta sonra siliniyor. Telafi garantisi verseniz de algoritma diyecek bu adam 2000 saat izleniyor sonra bu saat gidiyor hoop bi daha 2000 saat izlenmiş bunda bir şey var.

Tabii burada alıp almamak tamamen size kalmış bir şey, ben yaşadığım tecrübeyi sizlere aktarmak belki de elindeki ufak bütçesiyle kanalını PK açtırıp satmayı düşünenler için bir daha düşünmeleri için yazdım bu yazıyı. Herkese hayırlı bayramlar