SerhatFamilyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürün başı kaç tl koyacaksınız? Ayda kaç kere böyle ürün yakalayacaksınız ? Neden sizden alayım internette 10 tl daha fazlasına alabilirim belki siz kargoyu geç vereceksiniz? Bu sorulara eğer mantıklı cevap gelirse ilk alışverişin benden olsun

Yani ürününe göre değişir elbet,genellikle teknolojik ürünler olur,
1-normalde aktüel ürünler 4 hafta olur,ama teknoloji sitelerinde de kampanyalar olur diye düşünüyorum.
2-Yani gerçekten hala internete güvenmeyip mağazalardan alışveriş yapmaya çalışanlar var bunu bizzat görüyorum.
3-Kargo durumu,il dışına da satış yapılabilir ama güven meselesi ilk başlarda elden teslim(istanbul içi) olabilir.

Zaten amacım büyük maddiyatlar kazanmak değil,ticaret kavramını bi nebze olsun görmek

controlsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dropshipping de yapabilirsin
fatura adresi farklı yere gönderilebilen (kendi adresine gönderirsin ki müşteriye gitmesin) yerlerdeki (hepsiburada vs.) ürünleri gittigidiyor, sahibinden, zebramo gibi ikinci el ürünlerin listelendiği yerlere yüklemeyi deneyebilirsin.
işe yararsa nerelerde ise yarıyosa o platformlara özel yazılım da yazdirabilir otomatik Ürün yükleme, fiyat güncelleme, sipariş geçme özellikleri olan

yani ürünü satın almadan sanki sendeymiş gibi satışa koyup, ürün satıldığında sende alıcının adresin sanki kendi adresinmiş gibi yazıp ürünü yolla

aynı şeyi ebay üzerinden yurtdışında yapmayı düşünüyorum yalnız o baya teferruatlı
yani duymuştum bu tarz bi düşünceyi aliexpress veya ebay da yapıyolardı ama işte tabi detayı nedir öğrenmek lazım.Kısacası yorumları okuduğumda olay 2.ele düşüyor gibi gözüküyor