umitunver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm verileri silinirse kullanıcı yeniden üye olabilir.
İşte onu admin ayarlayacak. Sildiği saniye kayıt edecek ve kullanıcının kullanımına verecek