Özel modül ile mi yoksa hazır modül ile mi yapıyorsunuz? Fiyatlar nedir? Neler dahil?
iyzico hazır bir sistem olmasına rağmen pek çok kişi başvuru bölümü dahilinde pek çok yerde bazı sıkıntılar yaşıyorlar. Bu gibi durumlarda profesyonel olarak ben devreye giriyorum ve web sitenizin öncelikle gerekli tüm işlevsel özelliklere sahip olmasını sağlıyorum, akabinde ise başvuru işlemini gerçekleştiriyor ve başvurunun onaylanma sürecinden siteye entegre edilip kurulum süresince sizlere danışmanlık hizmetleri sağlıyorum. Ücretlendirme ile ilgil olarak ise PM atmanızı rica ediyorum.
Dostum zaten kendi eklentisiyle kolaylıkla kuruluyor, bilmediğimiz bir nokta mı var? Woocommerce ile entegre çalışıyor, sadece firma evrakları ve birkaç zorunlu sayfa (gizlilik, sözleşme vs) oluşturmak yeterlidir.
Hocam evet doğrudur hazır bir sistem, eklentisi var vs. lakin sizde takdir edersiniz ki bilen kadar, bilmeyenlerde vardır. Her hangi bir püf noktası yok işin sadece tecrübeyle sabit bir iş bu. Bazıları var 10 defa başvuru yapıyor yine onaylanmıyor, ben size 1. başvuruda onaylanmasının garantisini veriyorum. ( Site illegal değil ise ve alt yapısı uygunsa tabii ki...)