Eğer sayısalcıysan tyt ve ayt “FİZİK” için sana altın bilgiyi veriyorum. Çevresinde sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa bunu uygulayabilirler. Ben zamanında 4 günde sıkı çalışarak aytde 6 netten 25-28 net arasına çıkmıştım ki tytde ilk 1000 de olmama rağmen ayt her zaman sorun oldu bana.Neyse çalışma taktiğimize geçelim :
Final dershanesinin bir kolay fizik kitabı var ( piyasanın en kaliteli kitaplarındandır ismine bakmayın)önce onu alıyorsun sonra kendine a3 (burası önemli a4 olmayacak a3 kağıtlar alıyorsun) ve kitabI çözmeye başlıyorsun Çözdükçe önüne çıkan bütün formülleri tek tek yazıyorsun önemli önemsiz demeden güzel bir şekilde açıklayarak ilk 2 gün sıkı çalışıp onu bitirince diğer iki gün bu kağıt ile soru çözmeye başlıyorsun ama bilsen bile Gerekli formüle ordan bakarak Soruyu çözüyorsun. Zamanında benim işime gerçekten çok yaradı umarım kişisel bir anlayış değildir sizlere de yarar birazdan bulabilirsem bir örnek kağıt atacağım link olarak onu da çıkartırsanız işinize yarar soru çözerken