incelemediğim yazılım yok bütün haber yazılımlarını inceledim ve sonunda aradığımı buldum, Daktilo Haber Yazılımını kesinlikle ısrarla öneriyorum ve yerel haber sitem için kullanıyorum aylık 100.000 trafik için 130 Tl alınıyor demişsiniz bu trafiği ilk 1 yıl içerisinde yakalamak gerçekten çok zor trafiğiniz arttığında ücretlendirme artacak evet ama kazancınız da ona bağlı olarak artacak bir firmayı sadece ücret olarak eleştirmek bence çok yanlış sunmuş olduğu hizmetler teknik destek geri bildirim güncelleme sunucu hızı optimizasyonu reklam gelirlerinin kullanımı bu açıdan düşünerek almanızı tavsiye ediyorum size hiç para harcamadan bir demo talep etmenizi ve kullanmanızı öneriyorum ilkokul mezunu bir editör bile profesyonel bir haber editörü gibi işlem yapabileceği bir sistem kurulmuş ne isterseniz sistemde var düşündüğünüzde bir editor iyi derecede photoshop bilmeli ama bu sistemde ona gerek yok öyle bir sistem ki ne ararsanız hepsi size çok basit bir dilde sunulmuş ve karşınızda muhatapınız var hiçbir platformda bulamayacağınız özellikler ve çevrimiçi raporlarlar sunan bir sistem siz sadece özgün içerik ve reklam almaya odaklanacaksınız. Diğer firmalar Versiyonlara, yazılım güncellemelerine, Hosting hizmetlerine para almıyorlar mı? daktiloda hergün güncelleme ve yenilikler var ve bunlar için extra para ödemiyorsunuz. Çözüm odaklı dinamik bir ekipe sahipler ve herseyi ile şeffaf ve netler tek geçerim bir demo alıp denemenizi ısrarla tavsiye ederim.
www.daktilo.com adresinden incelemenizi öneririm.