TayyipGuzel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sistemin en yıldırıcı tarafı yıkanılacak aracın konumunda bir araçlık daha boş yer olması veyahut alanın biraz geniş olması. Zaten su ile yapılmıyor bildiğim kadarıyla. Buhar ve bir bez ile yapılıyor işlem. Herhangi bir su söz konusu olmuyor bu sayede atıkta ortaya çıkmıyor. Ama park olayı sorun yaşatabilir.
Örnek uygulama var incelemek isterseniz yıkapp
Buharla ve bezle yapılan işlem aracın boyasını çiziyor. Ayrıca buharın plastik aksama zarar verme ihtimali var. Birde pis bir araç olduğunu düşünürsek çizilmemesi elde değil.
Hayatımda bir defa, Siyah aracıma buharla temizlik yaptırmış biri olarak hayatımda önünden dahi geçmem. İç kısımlarda da sıcak buharın plastik aksama zarar verme şansı çok yüksek.
Ammo nyc kanalı var, Car Cleaning Guru da aynı şekilde Aracının içine jeneratör vs.. basınçlı suyuyla geliyor, Evlerin geneli bahçeli olduğu için prizden güç alıyorlar. (Coğrafya kaderdir)
Bana sorarsanız pek Türkiye'ye hitap etmiyor bu sistem.